Diensten

Vastgoedzorg

Voor woningbouw en vastgoedbeheerders

Projecten

Nieuw- en bestaande bouwprojecten

Maatwerk

Een oplossing op maat

Wilt u ook van wonen naar leven? Wilt u uw wensen realiseren, maar bent u nog op zoek naar een aannemer? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend introductiegesprek met één van onze operational managers!

VASTGOEDZORG
MENBO staat voor service en kwaliteit. Dankzij deze waarden hebben wij in opdracht van de woningbouw en vastgoedbeheerders veel bewoners blij kunnen maken. Naast ons toegewijd team van vakmensen hebben de bewoners een vast aanspreekpunt waar ze terecht kunnen met al hun vragen over de renovatie of verbouwing van de badkamer, toilet en keuken. Bij “bewoonde” opdrachten denken wij mee met de opdrachtgever en bewoner om de renovatie zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij scoren ook hoog op klanttevredenheid.
Door onze ervaring verzorgen wij uiteraard ook de veilige aanleg van elektra, die in een ‘natte ruimte’ extra belangrijk is.
PROJECTEN

MENBO heeft ruime ervaring met grote projecten. In zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten zijn wij uw partner in het plaatsen of verbouwen van badkamers, keukens en toiletten. Wij denken met u mee, en zorgen dat al uw eisen en wensen in onze dienstverlening worden meegenomen.

MAATWERK

Naast het volledig plaatsen, verbouwen en renoveren van badkamers, keukens en toiletten bieden we ook oplossingen op maat. Heeft u een uitdaging bij uw sloop-, tegel-, stuc-, elektra-, installatie-, of andere werkzaamheden? Wij staan voor u klaar!